Type the keyword and hit enter

Close

Culoarea anului 2019

By : admin 0 Comments

Ce combinații folosim pentru crearea unui decor de nuntă perfect

Living Coral – 2019

Încă puțin și sezonul de nunți 2019 începe. Febra pregătirilor este în toi, iar miresele caută să fie la curent cu ultimile trenduri în materie de decorațiuni, invitații și nu doar atât.

Conform Pantone, culoarea anului 2019 este Living Coral, o culoare care denotă feminitate și eleganță. O găsim o culoare ușor de integrat în elementele unui decor de nuntă perfect.

Am selectat pentru tine o serie de idei cu ajutorul cărora te vei convinge că Living Coral, această nuanță de portocaliu-piersică ușor aurie este alegerea potrivită pentru a da o notă de rafinament evenimentului tău.

O pereche de pantofi viu colorați, asortați cu  cravata/papionul mirelui, cocardele și rochiile domnișoarelor de onoare, vor fi micile detalii care te vor scoate în evidență.

Este o culoare care merge foarte bine combinată cu sfeștnice înalte culoarea cuprului, iar un tort supraetajat alb cu flori colorate în această nuanță vor oferi doza de optimism și delicatețe.

Nu uita că și invitațiile, chiar și photocorner-ul pot să conțină elemente în culoarea anului 2019 .

Acum că ai aflat de Living Coral, nu poți decât să îți pui imaginația la treabă și să îți surprinzi invitații cu o nuntă ieșită din tipare.

Related Posts

You may also like…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close