Type the keyword and hit enter

Close

De ce sa iti asamblezi singur invitatiile?

By : admin 1 Comment

Iata cateva motive pentru care, noi la Artilex Design, iti oferim posibilitatea sa iti asamblezi singur invitatiile sau cutiile pentru marturii.

In primul rand ai ocazia sa petreci cateva ore impreuna cu partenerul, familia sau copiii lucrand la ultimile detalii ale evenimentului viitor.

Noi percepem o taxa de asamblare, valoarea careia depinde de tipul de proiect ce se doreste lucrat. Daca alegi sa iti asamblezi singur produsele, economisesti niste bani pe care ii vei putea folosi in alt scop.

Ne ajuti pe noi si pe viitori alti clienti sa se bucure mai repede de produsele noastre si de statutul de a fi artilexat cu dragoste si creativitate.

Asamblarea se face usor si pentru o buna desfasurare a lucrurilor vei avea acces si la tutorialele video puse la dispozitie pentru fiecare produs in parte ce vine neasamblat.

Retine ca daca ai nevoie de informatii suplimentare ne poti contacta pe pagina de facebook sau whatsapp. Suntem siguri ca te vei descurca si fara ajutorul nostrum, dar trebuie sa stii ca suntem alaturi de tine pe toata durata proiectului. Nu uita sa faci poze si sa aratati tuturor cum va distrati

In momentul in care vom expedia coletul, pachetul va fi mai compact, iar singurele emotii vor fi din cauza evenimentului nu si al transportului prin curier.

Acum nu iti ramane decat sa cantaresti lucrurile pe care le-am impartasit cu tine si daca esti decis/a sa lucrezi cu noi, ia in calcul ca multe lucruri le poti face in echipa, iar rezultatul cu siguranta va fi unul de vis!

Echipa ArtilexDesign

Related Posts

You may also likeā€¦

One thought on “De ce sa iti asamblezi singur invitatiile?”

  1. […] articol anterior am prezentat pe scurt cateva motive pentru care noi la ArtilexDesign, incurajam ca invitatiile, […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close