Type the keyword and hit enter

Close

Cum sa iti faci singur decoratiuni pentru botez

By : admin 0 Comments

 

Planificarea si organizarea pana in cele mai mici detalii ale unei petreceri pentru un bebelus dau de cele multe ori batai de cap parintilor in materie de invitatii, marturii, decoratiuni pentru restaurant si … lista continua.

Astazi, noi la Artilex dorim sa iti propunem un tip de aranjament pentru botez, care poate fi folosit ca piesa centrala pentru mesele de la restaurant, prietenos cu bugetul tau si foarte uor de realizat.

Pentru propunerea noastra ai avea nevoie de:

-1 m de tulle

-1 balon de o calitate mai buna, cu diamterul de aprox. 30-35 cm

-suport pentru balon asortat

-un minighiveci din plastic asortat si el

-50 cm satin

-dublu adeziv

-burete uscat verde pentru flori

-marshmallow pentru decor

-foarfeca

-ceva ajutor din partea prietenilor sau copiilor

-multa buna dispozitie

In primul vei umfla balonul si il vei atasa pe suportul. In momentul in care il atasezi, verifica sa fie centrat balonul pentru a evita ca decoratiuna sa para stramba la final. Balonul nu trebuie umflat foarte mult, pentru ca riscam sa se sparga. Recomand achizitionarea de baloane mai bune calitativ, de exemplu cele din imagini au fost cumparate de la Jumbo si au rezistat umflate chiar si o luna.

Dupa ce am rezolvat operatiunea numarul 1, va trebui sa decupezi un patrat de aprox. 65 cm din tulle cu care sa imbraci balonul. Tulle-ul il poti prinde la baza cu o bucata mica de ata mai groasa sau satin. Cand faci acest lucru, sa te asiguri ca nu iese batul din suportul de la baza balonului. Pentru un plus de siguranta recomand sa pui o banda de scotch transparent inaintea tulle-ului si s-a  rezolvat problema.

Dupa ce l-ai imbracat va trebui sa tai aproximativ 15 fasii de tulle a cate 4-5 cm latime din care vei crea o fustita pentru baza balonului, care il va face sa fie si mai frumos decat este acum. Nu este foarte greu de realizat, dupa cum vei vedea in imagini. Aceasta fustita o vei prinde apoi pe balon si voila…

Acum nu ti-a mai ramas decat sa prinzi decoratiunile pe baloane cu dublu adeziv, noi am recomandat acele coronite decupate din carton auriu, tu te  poti orienta spre orice elemente iti doresti si care pot fi prinse cu dublu adeziv, care evident nu sunt grele, apoi pui in ghiveciul din plastic buretele de flori si fixezi batul de la balon in el.

A…si era sa uit, poti sa pui peste acel burete marshmallow ca in exemplul nostru, pene, tulle, sau orice iti trece prin minte.

Ca si costuri ar fi cam asa:

1m tulle aprox. 3-5 lei si il gasesti la orice mercerie, baloanele – 6 lei 1 punga cu 20 de baloane, – suportii pentru baloane aprox. 7 lei( nu mai stiu sa spun daca pentru 5-10 baloane), nu mai gasim eticheta, elementele decorative din carton sunt decupate de noi, ghiveciul se gaseste la pepco si este aprox. 5 lei, deci o decoratiune te-ar ajunge in jur de : 10 lei costul materialelor+ munca pe care o depui.

Asa ca noi iti uram succes la lucru!

Nu uita ca ne poti scrie oricand, pentru eventuale intrebari pe pagina de facebook sau sa ne lasi comment pe site. Daca vei pune in aplicare tutorialul, te rugam sa ne dai si noua de stire! Suntem foarte curiosi sa vedem rezultatul!

Related Posts

You may also like…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close