Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre SC ARTILEX SERVICES DESIGN SRL, prin intermediul website-ului www.artilexdesgn.eu catre Client si pot fi modificate numai cu acordul expres scris al Partilor.

Termeni:

Cumparator: persoana fizica/juridica ce efectueaza o Comanda;
Vanzator: SC ARTILEX SERVICES DESIGN SRL – prin website-ul www.artilexdesign.eu, nr. de inregistrare Registrul Comertului, J29/1760/2015, C.U.I. 35311506, cu sediul in Prahova, Ploiesti, Str. Democratiei, nr.73,bl.O8,ap.5
Bunuri/produse – orice produs din magazinul onlinewww.artilexdesign.eu, mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Clientului.
Produse personalizate – invitatii sau alte produse care pot fi personalizate conform cerintelor Clientului, la alegerea Clientului.
Comanda – acordul dintre Vanzator si Client prin care ArtilexDesign se obliga sa livreze Bunurile, iar Clientul achita contravaloarea acestora.
Contract – o Comanda confirmata de catre Vanzator.

Prin procesarea unei Comenzi pe site-ul www.artilexdesign.eu, Clientul este de acord cu Termenii si conditiile website-ului. Acceptarea comenzii de catre ArtilexDesign se considera finalizata in momentul confirmarii in scris pe e-mail, messenger sau whatsapp. Orice comanda neconfirmata de catre ArtilexDesign nu va avea valoarea unui Contract

Efectuarea comenzii

Dupa selectarea produselor dorite si adaugarea acestora in cosul de cumparaturi, Clientul va proceda la plata acestora conform metodelor de plata detaliate in sectiunea Modalitati de plata.
In situatia in care Clientul doreste achizitionarea unor produse personalizate , acesta va trebui sa achite un avans in cuantum minim de 20% din valoarea comenzii. Restul de pret aferent comenzii va fi achitat de catre Client prin ramburs, la data livrarii produselor. In aceasta situatie comanda se considera ferma si Vanzatorul o va procesa doar dupa confirmarea platii avansului.
Avansul se poate achita online cu ajutorul platformei de plata online ori prin transfer bancar in contul Vanzatorului (a se vedea capitolul Modalitati de plata).

In cazul in care Clientul doreste personalizarea invitatiilor comanda minima este de 30 bucati (invitatii, marturii sau plicuri de bani).

Procesarea comenzii si executarea produselor personalizate

In situatia in care Clientul doreste personalizarea produselor, dupa plasarea comenzii,Clientul va fi contactat in vederea crearii unei machete grafice personalizate.

In acest sens, Clientul va putea vizualiza textul ce urmeaza a fi imprimat anterior executarii invitatiei/cardului, pentru a putea corecta eventualele greseli sau erori materiale. Se recomanda citirea cu atentie a textului integral, nu doar a datelor privind numele, prenumele etc., pentru a exista certitudinea ca nu exista nicio greseala sau eroare materiala. Dupa verificarea textului, Clientul va transmite Societatii Bunul de Tipar, in scris via e-mail, messenger sau Whatsapp.

Orice neconformitati datorate lipsei de diligenta a Clientului in verificarea si corectarea textului nu pot fi imputate Societatii, aceasta fiind exonerata de raspundere. Cheltuielile suplimentare ocazionate de aceste imprejurari se vor suporta in integralitate de catre Client.

Termenul de realizare al comenzilor personalizate

Termen in regim NORMAL: 7-15 zile lucratoare de la confirmarea textului
Termen in regim de URGENTA: 3-5 zile lucratoare de la confirmarea textului
Taxa pentru regimul de urgenta platibila de catre Client este de 60 lei /comanda

Termenul de livrare va fi aproximat in functie de numarul de elemente care compun comanda si va fi comunicat clientului in momentul in care este contactat pentru machetarea grafica.

Invitatiile se livreaza neasamblate. Toate componentele se livreaza in cutie, pe categorii, iar Clientul va primi un tutorial video de asamblare al modelului selectat de invitatie sau marturie.

Clientul poate opta pentru livrarea produselor deja asambalate, caz in care va achita o taxa de asamblare in cuantum de 1 leu/bucata invitatie sau 0.50 lei/buc card . In aceasta situatie termenele de livrare de mai sus se vor majora cu pana la doua zile lucratoare in plus.

Livrarea se va efectua de catre o societate de curierat la alegere, la domiciliul Clientului ori la o alta adresa indicata de catre acesta, taxa de transport fiind suportata de catre client, exceptie fac comenzile de peste 350 lei, unde taxa de transport va fi suportata de Societate.

Modalitatea de plata

Plata online folosind cardul

Plata va putea fi efectuata online cu cardul prin platforma online, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).
Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.
Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, www.artilexesign.eu foloseste platforma MobilPay.

Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumneavoastra (in functie de card, pot lipsi).

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei MobilPay. www.artilexdesign.eu nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra

Plata ramburs

Plata avansului de minim 20% din valoarea comenzii este obligatoriu prin oricare dintre modalitatile de mai sus, aceasta facandu-se prin intermediul unui link de plata primit din partea Societatii.
Nu se poate achita intreaga contravaloare a comenzii prin ramburs.
Se poate achita prin ramburs la livrarea produselor, diferenta de pret dintre valoarea totala a comenzii si valoarea avansului.

Politica de returnare

Potivit legislatiei in vigoare, Clientul are dreptul sa notifice în scris Societatii ca renunta la contractul de vanzare-cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Notificarea se va realiza prin transmiterea unui e-mail catre artilexdesign@gmail.com sau telefonic.

Prin urmare, Clientul are dreptul de returna produsul achizitionat, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, în termen de 10 (zece) zile lucratoare de la primirea acestuia, cu suportarea cheltuielile directe de returnare.
Atragem atentia ca, în cazul în care produsele a caror returnare se solicita prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, zgârieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, Societatea isi rezerva dreptul de a decide daca accepta returul sau nu, iar in caz de acceptare, daca imputa pierdea suferita in aceste circumstante asupra valorii produsului; suma retinuta va fi comunicata Clientului dupa evaluarea prejudiciilor aduse. În cazul exercitarii dreptului legal de returnare a produsului, rambursarea contravalorii acestuia se va face in cel mult 30 de zile de la retur .

Exceptii:
Conform legislatiei in vigoare, urmatoarele categorii de produse nu se pot returna:
a) Produsele executate dupa specificatiile consumatorului;
b) Produsele distinct personalizate;
c) Produsele care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid.

 

ATENTIE
Contractul avand ca obiect achizionarea de catre Client a unor invitatii personalizate nu poate fi denuntat unilateral de catre acesta, termenul de 10 zile lucratoare mentionat anterior, nefiind aplicabil.

Garantia produselor

Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantie conform prevederilor legale. Garantia reprezinta angajamentul asumat de Societate fata de Client, de reparare sau de inlocuire a produsului cumparat, daca acesta nu corespunde conditiilor in care a fost incheiat contractul de vanzare-cumparare si comenzii Clientului.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, ArtilexDesign are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor / clientilor privind situatia contului lor de pe www.artilexdesign.eu, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor.

Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau de Comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a ArtilexDesign, si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre ArtilexDesign, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre ArtilexDesign, afiliatii si colaboratorii acestora de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor.. De asemenea, va dati acordul expres si neechivoc ca aceste date personale sa poate fi transferate (cedate) de catre ArtilexDesign atat afiliatilor sai precum si altei/altor entitati din tara.

Prin citirea prezentelor Termene si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.

Forta majora

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora, in conformitate cu legislatia in vigoare.

 

Drepturi de proprietate intelectuala

Toate materialele integrate in acest site sunt proprietatea intelectuala a Societatii. Aceste materiale nu pot fi copiate sau reproduce. Totusi, paginile complete ale site-ului pot fi tiparite daca sunt destinate a fi folosite in scop strict personal